Werken bij een huisdierverzekeraar is niet voor iedere medewerker hetzelfde. Sommige medewerkers brengen al hun tijd door op kantoor, anderen staan van tijd tot tijd op een beurs of evenement om meer over verzekeren uit te leggen. Zo was Proteq Dier & Zorg ook aanwezig op Doggy Days!

Op zaterdag 25 mei is de leukste hond van Nederland gekozen tijdens de Proteq Dier & Zorg leukste hond van Nederland verkiezing. Deze verkiezing is een vast onderdeel van de Doggy Days die dit jaar plaatsvonden op 23 t/m 25 mei in Landal Landgoed ‘t Loo in Oldebroek en is gepresenteerd door niemand minder dan Mike Starink (bekend van televisie)! De juryleden bestonden uit een willekeurig gekozen dame uit het publiek, een medewerkster van Proteq Dier & Zorg en Piet Hellemans (dierenarts tv-presentator van het SBS6 programma Beestengeluk).

Wegens groot succes vorig jaar waren er dit jaar ruim 80 honden die deelnamen aan deze verkiezing en was het dan ook een zeer spannende strijd en een lastige opgave voor de juryleden. De honden werden naast uiterlijk ook beoordeeld op leuke trucjes of anekdotes die vol enthousiasme werden gepresenteerd door de baasjes en waarbij werkelijk alles uit de kast werd getrokken.

Finalisten

Van de ruim 80 honden bleven er uiteindelijk 20 honden over en daaruit werden 3 finalisten gekozen. Deze honden en hun baasjes kregen alle 3 een moment om te laten zien waarom zij verkozen zouden moeten worden tot de leukste hond van Nederland.
De uiteindelijke winnaar is Aike, een 9 jarige kruising waarvan de eigenaresse in eerste instantie niet eens van plan was haar te laten deelnemen aan de verkiezing omdat ze nooit had verwacht dat Aike een kans zou maken tussen alle deelnemers. “Natuurlijk is Aike voor mij de leukste hond die er is, maar ik had nooit verwacht dat de jury hier ook zo over zou denken” waren de woorden van de eigenaresse. Daardoor was de feestvreugde uiteraard nog groter en konden de baasjes het nauwelijks geloven.

Al met al was de verkiezing wederom een spektakel en een avond om nooit te vergeten, zeker voor de baasjes van Aike. En namens alle medewerkers van Proteq Dier & Zorg nogmaals proficiat met het behalen van deze prachtige titel!

Komt u volgend jaar ook strijden om deze titel tijdens de Doggy Days 2015?

Dannique

Jurylid namens Proteq Dier & Zorg